top of page

El projecte

0001_edited_edited.jpg

L’Escola Municipal de Música de Capdepera té, entre les seves finalitats, la de proporcionar una formació artística de qualitat encaminada a l’expansió i enriquiment cultural i musical del municipi. Entenem doncs que ha de ser un servei educatiu i cultural públic dissenyat des de la innovació educativa.

Capdepera, compta amb una llarga tradició musical on molts ciutadans del municipi en algun moment de la seva vida han format part d’entitats significatives que els han acostat la música d’una manera o altra. Per tant aquest projecte s'ha dissenyat amb la voluntat de facilitar a la població de Capdepera l’accés a la formació musical i a la pràctica cultural a partir de les inquietuds de cada persona, amb l’objectiu de convertir l’Escola de Música en un espai interdisciplinari per tal de gaudir d’aquesta en totes les seves vessants.

Aquest projecte situa a les persones en el centre de la seva activitat oferint un espai de creació i desenvolupament musical de qualitat. El desenvolupament d’aquest i la implementació dels programes,  no tenen altre objectiu que donar cabuda i resposta a la demanda de l’experiència musical de totes aquelles persones que així ho desitgin. És també un dels seus objectius arribar al major segment i nombre d’habitants possibles, despertant el seu interès per participar activament de la pràctica musical

Així doncs, plantegem la EMM de Capdepera com un centre obert i dinàmic pensat per a servir a les persones.

bottom of page